Eiendomsteknologi – en reise fra “hippe forkortelser” til folkekjær hverdagsteknologi

Gjeldende status
Ikke påmeldt
Pris
Gratis


Dette innholdet er inkludert i medlemskap.

Kursbeskrivelse: Sammen skal Tommy Hagenes og Martin McGloin dra oss gjennom en reise i eiendomsteknologi med erfaringer fra hele verden der de sammen har besøkt selskaper, monterte sensorikk og brukt data til å stille diagnoser på bygg. De er alltid nysgjerrig på den nye teknologien samt hvordan alt til slutt skal henge sammen i bygget. De vil avmystifiserer alle de hippe forkortelsene og vise hvordan teknologien kan bli folkekjær og hverdagslig ved å vise praktiske eksempler på hvordan teknologi kan hjelpe oss i dag – Dette er et foredrag du ikke kan gå glipp av!

Tommy har sin bakgrunn fra SD-anlegg bransjen. Etter å ha jobbet med tekniske forvaltning av næringsbygg bestemte han seg for å akselerere bruken av teknologi i eiendomsbransjen ved hjelp av sitt selskap Energy Control AS og initiativet Proptech Bergen som er en levende lab for “Proptech”.

Martin har en bakgrunn fra softwareutvikling og FinTech-verden. På dagtid jobber han med produktutvikling, men han tenker konstant på hvordan sensorikk kan forenkle og optimalisere driften av byggene våre. McGloin er genuint opptatt av hverdagen for de som tilhører bygget og er på en reise for å sørge for at dataen når de riktige menneskene i bygget i et format de forstår.

Varighet: 57:52


Foredraget er hentet ut fra Driftskonferansen 2020